Iesire...

Cum funcţionează

Am încercat să facem cât de uşor posibil pentru dumneavostră vânzarea a unuia sau a mai multor telefoanele mobile. Funcţionează în 3 etape uşoare:


1. Selectează
    Mobilul Tău

Spuneţi ce telefon sau telefoane aveţi pe care aţi vrea să le vindeţi pentru cash.


În cazul în care nu sunteţi sigur de modelul telefonului dumneavoastră, puteţi scrie IMEI - ul telefonului respectiv.


2. Noi Îţi Colectăm
    Mobilul


Vă vom trimite un număr de autorizare pe e-mail si vom organiza astfel încât telefonul să fie colectat în aceeaşi zi de către curier, gratuit pentru dumneavoastră. Curierul va livra telefonul la sediul nostru în ziua următoare. Comenzile luate înainte de ora 18:00 vor fi colectate în aceeaşi zi, în caz contrar telefoanele mobile vor fi colectate în următoarea zi lucrătoare.


3. Încasează
    Plata Rapid

În momentul primirii şi verificării telefonului vă promitem că plata se va efectua, în funcţie de metoda aleasă de dumneavoastră, în aceeaşi zi.Ce este un IMEI?

Identitatea Internaţională a Echipamentului Mobil este un număr de serie unic format din 15 cifre pentru fiecare telefon. În mod normal îl puteţi găsi printat pe spatele mobilului, în spatele bateriei.

Alternativ puteti solicita telefonului să arate acest număr formând *#06# , iar numărul va apărea pe ecran. Ex:359395001234567. Dacă pe mobilul dumneavoastră vor apărea mai mult de 15 cifre, vă rugăm folosiţi primele 15 cifre de exemplu: dacă apar 334455-00-123456-9-03, introduceţi doar 334455001234569.
Modalităţi de plată

  1. În cazul în care alegeţi plata prin Transfer Bancar, aceasta va fi efectuată către dumneavostră în 24 de ore iar majoritatea băncilor din România sunt capabile să încaseze banii în aceeaşi zi.
  2. În cazul în care alegeţi plata Paypal, banii vor ajunge în contul dumneavoastră în 24 de ore, dar s-ar putea să fie nevoie să suportaţi comisionul perceput de Paypal.
  3. În cazul în care alegeţi E-Mandat ca metodă de plată vom face plata în aceeaşi zi, iar poşta vă va livra banii acasă în 48 de ore. Vă rugăm să reţineţi că este o taxă fixă de 11 lei pentru acest serviciu si că va trebui să vă introduceţi numărul aferent oficiului poştal unde doriţi să vă fie trimişi banii precum şi numele complet din buletin.

    Este serviciul care asigură emiterea pe cale electronică a unor sume de bani nelimitate, în lei, către destinatari la orice adresă poştală sau direct în cont pentru persoane juridice într-un interval de timp redus (24 ore de la depunerea sumei, în mediul urban, respectiv 48 ore de la depunerea sumei, în mediul rural).


Introduceţi modelul telefonului mobil pentru un preţ